De beste e-readers


Ben je op zoek naar de beste e-readers? Op deze pagina vind je een selectie van de populairste en beste e-readers die er momenteel leverbaar zijn. De onderstaande lijst is een selectie van onze E-reader Koopwijzer 2013, die je gratis kunt downloaden. De e-reader kun je direct aanschaffen in onze e-reader webshop.

  1. Archos 90 – Bestel direct
  2. Autovision AV E-701 – Bestel direct
  3. BeBook Pure – Bestel direct
  4. Kobo Touch Edition – Bestel direct
  5. Sony PRS-T2 – Bestel direct

Zijn we een van de beste e-readers vergeten?

Mis je e-readers in het overzicht van beste e-readers? Wij ontvangen graag je mening over dit overzicht van populaire e-readers of je aanvullingen! In de toekomst zullen we hier ook e-readers van andere webshops weergeven. Feedback is dus van harte welkom! Zo houden wij een kwalitatief aanbod van de beste e-readers!